Cornerstone for organisasjoner

Vi har fokus på det som gir en god reise for en giver eller et medlem
Cornerstone for organisasjoner

Nøkkeltall

Givere med skattefradrag
MNOK
Total skattefradrag for 2021
Migrasjoner siden 2019
Organisasjoner bruker Cornerstone

EN SKYBASERT INTEGRERT LØSNING

Cornerstones modell er særlig egnet for norsk frivillighet og at vi legger til rette for at systemet skal være kraftfullt for profesjonelle brukere og lettbrukt for frivillige medarbeidere
I fremste linje på fundraising

I fremste linje på fundraising 1

Vi er medlemmer av Norges Innsamlingsråd, og etterstreber å ligge helt i fremste linje hva gjelder funksjonaliteten som forventes av en profesjonell fundraiser.
Mer

Medlemshåndtering og oppfølging 2

I Cornerstone kan du håndtere både betalte og ubetalte medlemskap, og alle dine tilhengere kan følges opp med et kraftfullt CRM/Ticketsystem slik at du har full kontroll på all pågående og historisk korrespondanse.
Mer
Medlemshåndtering og oppfølging
Kommunikasjon

Kommunikasjon 3

Cornerstone har en helt sømløs overgang mellom applikasjon og nettside, siden Cornerstone gir deg et komplett nettsideverktøy. Den inkluderer også en komplett verktøyskasse av direkt digital kommunikasjonsverktøy som nyhetsbrev på epost, SMSer og samtykke håndtering.
Mer

Norsk kvalitet hele veien 4

Vi er fullstendig tilrettelagt for norsk språk/tegnsett/sortering, norske adresser, norsk folkeregister, BankID, ID-porten, norske SMS-gateways, norske betalingsløsninger, norske bankintegrasjoner, norske databaseintegrasjoner (BringDialog), norske myndighetsløsninger for gaverapportering, norske regnskapsintegrasjoner mm, og ikke minst: norsk kundestøtte og mulighet for å nå fram til norske utviklere som har bygget systemet.
Mer
Norsk kvalitet hele veien

Hør 3 kunders erfaring med å bytte til Cornerstone

ORGANISASJONER SOM BRUKER CORNERSTONE

Powered by Cornerstone