Cornerstone for menigheter

Skybasert medlemskap, givertjeneste og nettsider for din menighet
Cornerstone for menigheter

EN SKYBASERT INTEGRERT LØSNING

Mange menigheter har kompliserte konstellasjoner av datasystemer uten at de kanskje er klar over det
Kirkebok

Kirkebok 1

Nå kan du bruke din kirkebok til kommunikasjonen med medlemmene, men også for å registrere andre kontakter, nye besøkere, eller aktiviteter i menigheten.
Mer

Givertjeneste 2

Fullt automatisert Nets-integrasjon for AvtaleGiro og giro med KID. Stripe-integrasjon for både enkeltgaver og fast givertjeneste via kort.
Mer
Givertjeneste
Nettsider

Nettsider 3

Vi har laget en pakkeløsning for menighetene. Her kan du presentere menigheten, laste opp prekner, vise gudstjenestekalenderen, integrere med administrasjonsløsningen for givertjeneste mm.
Mer
Espen Øvergaard
Kommunion gir kirker og frivillige organisasjoner en moderne løsning for medlemsregistrering, oppfølging og kommunikasjon. De fleste andre løsningene er laget for organisasjoner som har andre mål og prosesser - Kommunion kjenner vår "business". De reduserer den administrative belastningen, og lar oss kommunisere effektivt.
Espen Øvergaard
follow, leder for Misjonsforbundets menighetsplanting i Follo
Thomas Rake
Utrolig kjekt for oss å jobbe sammen med Cornerstone/Kommunion! De forstår hva kirker er og leverer skreddersydde tjenester og produkter til vårt behov.
Thomas Rake
Pastor i bedehuskirken
Kåre Skuland
Det er en lettelse å kunne registrere barna fort og effektivt når de kommer inn til Gudstjeneste - bare med noen få tastetrykk på en App. Supert! [Når det trengs kundestøtte,] er det fint å kunne snakke med nordmenn som kjenner menighetsliv godt, og har den tekniske kompetanse til å fikse problemet.
Kåre Skuland
introduserte Cornerstone i barnearbeidet i Jesus Church
Benjamin Jensen
Cornerstone har hjulpet oss med en god oppdatering av vårt medlemsarkiv og gitt oss som menighet mange nye og flotte verktøy for å kunne møte fremtidens utfordringer. Vi er veldig fornøyd med både programvare og den gode kundestøtten.
Benjamin Jensen
Hovedpastor i Pinsekirken Tabernaklet i Bergen
Erik Andreassen
Med Kommunion har vi fått en samarbeidspartner med gode verdier, som vil hjelpe oss som menighet til å lykkes bedre. Cornerstone er et fremtidsrettet system som bidrar til bedre medlemshåndtering, og folka i Kommunion er gode på oppfølging og dessuten åpne for innspill. Anbefales.
Erik Andreassen
Hovedpastor i Oslo Misjonskirke Betlehem
Olav Rønhovde
Skreddersydd for våre behov som menighet.
Olav Rønhovde
Hovedpastor i Credokirken
Powered by Cornerstone