CORNERSTONE FREDAGER

::Nattcafè

CORNERSTONE 2005:
Fredag 02.09    kl 20 - 24 
 
Fredag 14.10    kl 20 - 24
 
Fredag 11.11    kl 20 - 24
 
Fredag 02.12    kl 20 - 24
 
 
 

Fredager på Cornerstone:
Det er alltid gratis å komme inn på Cornerstone. Fredager kan vi også tilby deg gratis garderobe, gratis surfing på internett, kiosk, biljard, bordtennis og ikke minst høstens slager: KARAOKE ! 

22.30 er det SHOW. Denne sesongen er det Hege - egeH-show med Hege Sannerhaugen som står på plakaten. Videosnutter, - både egenproduserte og morsomheter hentet på internett, konkurranser og mye mer er noen av ingrediensene.


Security:
Vårt eget Securityteam sørger for alkotest og sjekk av vesker og ryggsekker i døra. I samarbeid med Eidsvoll og Hurdal Røde Kors og Eidsvoll Kommune sørger vi for at det er Nattevandrere også i Eidsvoll. Det er alltid en ekstra trygghet å vite at det er noen ute på vandring i sentrum på våre fredagarrangement. I tillegg har vi godt samarbeid med Eidsvoll og Hurdal lensmannskontor. Hvis vi er heldige og de har litt ekstra tid, stikker de gjerne innom for å slå av en prat.

 
Crew:
En vanlig fredagskveld trengs det folk i kiosken, garderoben, i døra, lyd-og lysteknikere, fotografer,  tekniske produksjonsassistenter , verter og vertinner mm. Det er ofte en stab på 10 personer som står på for å få gjennomført arrangementet.

 


© 2005 Cornerstone Production